wehkamp.nl logoWehkamp is een van Nederlands grootste webwinkels gevestigd in Zwolle. Maar ook voor het internet was de Wehkamp al een bekend adres  waar men terecht kon voor verschillende artikelen. Vroeger was de Wehkamp namelijk een postorder bedrijf. Sinds de komst van het internet is Wehkamp flink gegroeid en het assortiment is ook enorm uitgebreid. Tegenwoordig kun je voor bijna alles terecht op Wehkamp.nl

De service van Wehkamp.nl

Wehkamp.nl staat bekend om de goede service. Heb je vragen over je bestelling of over een bepaald artikel dan kun jij altijd mailen naar de helpdesk van Wehkamp. Ook is het mogelijk om je vraag telefonisch te bestellen, hiervoor kun jij tijdens kantoor uren de helpdesk bellen die jou graag verder helpen. Ook doet dit bedrijf er alles aan om een bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen. Zo laat Wehkamp de pakketjes zowel overdag als ’s avonds bezorgen maar ook nog op zaterdag. Dus als u een drukke werk week heeft kunt u kiezen wanneer u het beste uitkomt om de bestelling in ontvangst te nemen. Bij wehkamp.nl heb jij ook verschillende betaalmogelijkheden om veilig online af te rekenen. Je kunt betalen met het bekende ideal, acceptgiro maar je kunt ook verspreid betalen met wehkamp haar eigen balansrekening.

Het assortiment van Wehkamp

Het assortiment van de Wehkamp is de afgelopen jaren flink gegroeid. Zo erg dat ze momenteel zelfs bezig zijn met plannen voor een nieuw magazijn, wehkamp is naar eigen zegge uit haar jasje gegroeid. Op de website is het assortiment onder verdeeld in: Herenmode, Damesmode, kinderen, wonen en slapen, tuin en klussen, huishoud apparatuur, beeld en geluid, computer en telecom, games,films en muziek, sport en vrije tijd en tot slot de categorie mooi en gezond.

Gebruik de wehkamp kortingscode 2014

Wehkamp waardebonOp wehkamp.nl vind jij altijd scherpe prijzen voor top producten. Toch is er een manier om voordeliger uit te zijn op je gehele bestelling. Dit ben jij namelijk door gebruik te maken van een wehkamp kortingscode. Zodra er een kortingscode Wehkamp beschikbaar is zul jij deze boven aan op deze pagina vinden. Het gebruik van de Wehkamp kortingscode is heel gemakkelijk. Je zoekt je artikelen die je graag wilt hebben en gaat vervolgens naar het betaalscherm. Hier klik jij aan ” waardebon of cadeau inwisselen” vervolgens vink je “gratis kortingscode” aan. Hier vul jij de waardebon in waardoor je korting automatisch te zien is.

Helaas is er niet altijd een gratis Wehkamp waardebon beschikbaar, als er geen waardebon voor de Wehkamp beschikbaar is verwijzen wij jou graag door naar de dagdeals van Wehkamp.nl of de sale pagina van Wehkamp. Op deze pagina’s ontvang jij namelijk ook korting wat flink kan oplopen.