Ben jij een ouder en op zoek naar een handige webshop? Dan ben je bij Pink or Blue helemaal op de juiste plek. Pink or blue is een vakspecialist als het gaat om baby, peuter of kinderproducten. In Duitsland behoort Pink or blue tot één van de grootste webshops als het gaat om baby artikelen. Dat geeft dus wel het één en ander aan. Pink or Blue heeft veel expertise en een assortiment die snel groeit. In het assortiment van Pink or blue vind je onder meer luiers, autostoelen en mode voor de kleine. Maar naast dit allemaal vind je er ook leuke kleren voor de mama! In het assortiment vind je verschillende A-merken, maar ook hun eigen Pink or Blue merk. Van hun eigen merk vind je producten van rompertjes tot draagzakken, maar ze hebben nu zelfs een buggy van hun merk.

Topmerken voor een voordelige prijs bij Pink or blue

Voor je kleine is meestal alleen het beste van het beste genoeg. En dat snapt Pink or blue ook en ze houden hier ook goed rekening mee en kijken daarom ook kritisch naar het eigen assortiment. Je wilt je kind vanaf het begin goed verzorgen. Hiervoor bieden Pink or blue wel 15.000 producten aan. En nog steeds groeit het assortiment dagelijks. In het assortiment van Pink or blue vind je merken als BabyBjorn en Chicco. Of speelgoedmerken als LEGO en Playmobil. Dit zijn nog maar een aantal topmerken van Pink or blue.

De professionele service en advies bij Pink or blue

Pink or Blue probeert jouw aankoop zo eenvoudig mogelijk te maken, en dit doen ze door een groot assortiment aan te bieden en hiervoor gunstige prijzen te vragen. Ook bieden ze verschillende betaalmogelijkheden aan. Denk aan CreditCard, iDEAL of vooruitbetaling. Je kunt de producten ook nog binnen 14 dagen makkelijk retourneren. Voorts kun je ze altijd telefonisch bereiken tussen 8:00 en 17:00 voor gratis advies. Als je liever mailt kan dit ook! Je zult bijna meteen een antwoord ontvagen.

Bespaar nu altijd gemakkelijk op je Pink or Blue aankopen dankzij de kortingen die Bespaarmetkorting.nl – kortingscodes regelmatig weggeeft.