Veel zwangere vrouwen zijn tijdens hun zwangere periode druk met van alles, maar willen er tegelijkertijd ook leuk uitzien. Maar door al die drukte en vermoeidheid van zwanger zijn heb je geen zin of tijd meer om te shoppen, maar daarvoor is Neufmoisbelle. De missie van deze webwinkel is: 9 maanden er stralend uit zien. Ze willen dat jij de 9 maanden tijdens de zwangerschap je mooi voelt en lekker in je vel zit.

Over Neufmoisbelle

Als moeder of als zwangere vrouw wil je er natuurlijk ook gewoon leuk uitzien. Hiervoor is Neufmoisbelle gemaakt. Neuf mois belle is een beetje anders dan andere winkels en webwinkels die zwangerschapskleding of positiemode verkopen. Ze verkopen kleding van bekende en minder bekende merken. Ze vinden kwaliteit voor een eerlijke prijs belangrijker dan een ronkende naam. Ze zijn er kritisch bij het selecteren van nieuwe merken. De oprichters zijn allemaal moeders die begrijpen wat zwangere vrouwen belangrijk vinden en wat ze doormaken. Neufmoisbelle gaat verschillende internationale beurzen af om nieuwe merken te vinden voor jou. Ze kijken naar de visie van het merk en ze voelen de kwaliteit van hun kleren. De positiekleding moet mooi afgewerkt zijn en een zwangere vrouw blij maken.

9 maanden mooi
De naam van Neuf Mois Belle maakt min of meer al hun missie duidelijk. Het betekent in het Nederlands negen maanden mooi. 9 maanden lang is Neufmoisbelle er voor je om je mooi te voelen tijden je zwangerschap zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Ze verkopen zwangerschapskleding met een hoog Fashiongehalte. De zwangerschapskleding van Neufmoisbelle is trendy en ook nog is betaalbaar. Je moet jezelf niet weg cijferen als je zwanger bent maar juist jezelf laten zien. Je zwangerschap is een bijzondere periode, in deze periode moet je er alles aan doen om jezelf ook bijzonder te vinden. Ga dus naar Neufmoisbelle en koop positiemode die jou en je buik laat stralen.