Minder uitgeven door te besparen met kortingsbonnen is natuurlijk erg fijn maar is het niet nog veel fijner om geld te verdienen zonder iets uit te geven? Dat kan! Het internet biedt verschillende verdienmogelijkheden om vanuit je luie stoel bij te verdienen wanneer je maar wil.

Bijverdienen met jouw mening

Een van de meest eenvoudige manieren om iets bij te verdienen is simpelweg door jouw mening te delen! Er zijn veel bedrijven die graag de mening van consumenten vernemen over nieuw te introduceren producten, diensten, verpakkingen en reclames. Door jouw mening te vragen kunnen ze een betere keuze maken voor de beste reclame en de beste verpakking.

Ook jij kunt geld verdienen met je mening door je aan te sluiten bij een panel. Een panel is niets meer dan een groep mensen die hun mening geeft over nieuwe producten en diensten. Er zijn in Nederland verschillende van dit soort online panels.

Via de site SurveySwine kun je je direct inschrijven voor alle Nederlandse panels en word je bovendien op de hoogte gehouden van nieuwe verdienmogelijkheden. Ga ook geld verdienen met het invullen van enquetes via SurveySwine!

Liever verdienen dan besparen?
Beoordelen