Score.nl is een populaire online kleding shop voor jongeren. De vele topmerken die hier worden aangeboden zoals G-star Raw, Chasin, Replay, Diesel, PME Legend, Hilfiger Denim, Lee en vele andere zijn namelijk erg aantrekkelijk voor jongeren. De shop is alleen bedoeld voor ”jongens en heren” je zult hier dan ook geen vrouwen en dameskleding aantreffen. Hierdoor vindt je altijd een perfect aanbod wat goed aansluit en zie je geen onnodige kleding in de webshop.

Kortingscode Score 2014

Score.nl is graag een webwinkel waar je terugkomt voor kleding van je favoriete topmerken als jongen, maar het is vaak helaas wel wat prijzig. Maar daar kun jij verandering in brengen, namelijk met de Score kortingscode 2014 kun je korting krijgen op jou aankopen op een t-shirt, jeans, trui, paar schoenen of wat je bestelling ook mag wezen. En meer dan een kortingscode in te voeren tijdens het afrekenen hoef je niet te doen bij  Score. Daarnaast nog een leuke actie van Score is dat als jij een score membercard aanvraagt, jij 5% korting krijgt op elke aankoop.

Over Score.nl

In Nederland zijn er inmiddels meer dan 80 fysieke winkels van Score en de webshop is nog redelijk nieuw. Al het aanbod wat je in de winkels vindt, vindt je tegenwoordig ook online. Zo kun je is heerlijk online winkelen en hoef je de deur niet uit. In de webshop vindt je vrijwel alle kleding wat je nodig hebt als man en voor vele gelegenheden, of het nou voor school, werk of een dagje uit is, je vindt altijd wel een mooie outfit bij Score.

Kortingscode Score
Beoordelen