Polare.nl is het nieuwe domein van de fusie tussen Selexyz en de Slegte. De nieuwe webwinkel biedt natuurlijk een groot scala aan alle soorten boeken die je maar kunt wensen. Door deze fusie is de webwinkel Polare een van de grootste webwinkels die gespecialiseerd is in de verkoop van boeken.

Kortingscode Polare

Het kopen van een boek doe je tegenwoordig bij Polare, het grote aanbod en de top service van twee bedrijven gecombineerd naar één bedrijf. Maar met een Polare kortingscode 2013 wordt het natuurlijk nog aantrekkelijker om online te shoppen. Met een actuele kortingsactie kun je namelijk flink profiteren op jou bestelling in de online boeken winkel. De kortingscode Polare die nu te gebruiken is vind je boven aan op deze pagina en wordt zichtbaar als je op de code knop klikt. Is er geen code beschikbaar? Dan verwijzen wij jou graag door naar de aanbiedingen van Polare, want hier ben jij ook stukken voordeliger uit.

Over Polare.nl

De webshop biedt een enorm assortiment aan en een uitstekende service, wat ook niet anders kan sinds de samenvoeging van twee top bedrijven in dezelfde branche. Zo vindt je in de webshop honderden leesboeken, studieboeken, tweedehands boeken, e-books en nog veel meer. Je zult hier altijd de nieuwste exemplaren vinden en natuurlijk kun je ook terecht in één van de vele winkels. Al zul je hier natuurlijk niet de handige kortingscode van Polare hebben. Er zijn veel mogelijkheden om veilig online af te rekenen denk hierbij aan Ideal maar ook het betalen met een creditcard is mogelijk. Het leuke aan de website van Polare is dat ze hier ook al het nieuws rondom literatuur en boeken bij houden, voor de echte lees liefhebbers is Polare dus zeker een echte aanrader. Ook kun je bij Polare weer je boeken verkopen. Dit kan door langs te gaan in een van de vele vestigingen van deze webwinkel. Hier wordt gekeken naar de staat van het boek en hoeveel het waard is. Als je je boek verkoopt krijg je hier voor direct geld van Polare.