Knuffelparadijs.nl is de webwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van pluche knuffels. Welk kind is er nou niet groot gebracht met een knuffel in haar of zijn bed. Knuffels zijn altijd leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. De Webwinkel van knuffelparadijs is erg overzichtelijk en heeft vele tevreden klanten. Als je vragen hebt kun je altijd bellen met de klantenservice tijdens kantoor uren. Als je een pakketje besteld dat verzonden moet worden naar Nederland betaal je slechts 3.75.  De winkel is onderdeel van het bedrijf shoppartners.

Het assortiment van knuffelparadijs

Het assortiment van het knuffel paradijs bestaat zoals de naam al doet vermoeden uit knuffels. Deze knuffels zijn allemaal pluche knuffels waardoor ze lekker zacht zijn om mee te knuffelen. Op de webshop kan je van bijna ieder diersoort wel een knuffel kopen. Maar niet alleen dieren knuffels kunnen hier gekocht worden ook vind je er knuffels van cartoons en andere voorwerpen.

De kortingscode knuffelparadijs 2013

Als je korting wilt krijgen op de aankoop van een knuffel kun jij gebruik maken van de kortingscode knuffelparadijs. De kortingscode van dit moment staat boven aan deze pagina. Klik op de korting knop om direct de code te bekijken en te gebruiken. Is er geen code beschikbaar? Wij sturen jou graag door naar andere aanbiedingen op knuffelparadijs zodat je toch nog goedkoper uit bent.