Ikenik.nl omschrijft zich zelf als de leukste en hipste baby-kinderwinkel van heel Nederland. Ikenik heeft in 2013 de webwinkel awards gewonnen en de website is voorzien van een webshop keurmerk. Ook de klanten van deze webwinkel zijn zeer tevreden, de webshop scoort namelijk een 9 wat gebaseerd is op meer dan vier duizend reviews.  De service van Ikenik.nl zijn ook zeer goed, zo kun je op verschillende manieren veilig betalen, kan je een stapelkorting krijgen tot 12.5% en betaal je nooit voor de verzendkosten bij een minimale bestel orde van 20 euro,je pakketje wordt verzonden via de pakketservice van Post NL.  De doelgroep van de winkel zijn moeders, zwangere vrouwen, baby’s, kleuters, peuters, kinderen en jonge tieners.

Kortingscode Ikenik

Het assortiment van ikenik bestaat uit beddengoed, textiel, kleding, speelgoed, accessoires voor in de kinderkamer, behang voor in de kinderkamer, kinder meubilair,kinderkamer muurstickers, bad en verzorging, eten en drinken, onderweg en reizen, kinder veiligheid en verschillende thema kamers. Het grootste deel van het assortiment is dus gericht op kinderen maar voor moeders een aankomende moeders zijn er ook vele leuke artikelen te koop.

De kortingscode ikenik

Boven aan deze pagina vind jij de kortingscode ik en ik die geldig is. Klik op de korting knop om direct de ikenik kortingscode te bekijken. Is er geen kortingscode beschikbaar? Dan verwijzen wij jou graag door naar de aanbiedingen van deze webwinkel.

Nog meer korting bij ik en ik

Niet alleen met een kortingscode kun je korting krijgen, je kunt ook gebruik maken van de stapelkorting. Bij een besteding van 75 euro krijg jij namelijk 5% korting, bij een besteding van 125 krijg jij 7.5% korting en bij een besteding van 250 euro krijg jij 15% korting op je gehele aankoop bedrag.