ICI Paris XL is specialist op het gebied van allerlei verschillende soorten parfums. Daarnaast verkopen ze nog tal van andere producten zoals make-up, scheerschuim en verschillende soorten shampoo. In ons land heb je diverse winkels waar je deze parfum kunt aanschaffen. In de Benelux vind je circa een klein 250 van deze winkels. Je vindt de parfums natuurlijk ook op het internet. Op de website van ICI Paris XL kun je online parfums bestellen.

ICI Paris XL assortiment

De website van ICI Paris XL is overzichtelijk en in één oogopslag zul je zien waar je moet zijn. In de menubalk zie je de verschillende soorten categorieën. Je kunt via de site ook cadeaupakketten bestellen. Deze cadeaupakketten zijn ideaal om als verjaardagcadeau te geven. Zoals eerder aangegeven zijn er ook nog tal van andere producten verkrijgbaar op de site van ICI Paris XL. Laat je verrassen als je een bezoek brengt aan de site of één van de vele winkels van ICI Paris XL die Nederland rijk is.Watch Full Movie Streaming Online and Download

Shoppen met de ICI Paris XL kortingscode in 2014

Met de kortingscode van ICI Paris XL kun je in 2014 bij het afrekenen je bestelling nog net iets goedkoper en dus aantrekkelijker maken. Waarschijnlijk ben je al bekend met het fenomeen kortingscode, maar het is vrij eenvoudig. Je vult de code in bij het afrekenen en kunt direct zien hoeveel korting je krijgt op een bestelling. Als er op een zeker moment geen kortingscodes beschikbaar zijn, kun je altijd kijken of er leuke aanbiedingen zijn.