Dolcis een van de bekende Nederlandse schoenenwinkels. Dolcis heeft vestigingen in vele Nederlandse steden waar je kunt komen om mooie schoenen uit te zoeken, te passen en deskundig advies te krijgen. Naast deze winkelvestigingen is Dolcis ook online actief, zo kun jij thuis achter je computer de nieuwste schoenen mode bestellen. Het online bestellen bij Dolcis.nl brengt nog een aantal extra voordelen met zich mee.

Maak gebruik van de kortingscode Dolcis 2014

Natuurlijk is shoppen bij Dolcis helemaal leuk als je kunt slagen voor een lage prijs. Dolcis streeft er naar om haar producten voor een zeer voordelige prijs te verkopen. Om nog minder te betalen kun jij gebruik maken van de Dolcis kortingscode. Deze kortingscode vind jij boven aan op deze pagina en kan direct gebruikt worden. Naast gebruik te maken van een actiecode kun je ook shoppen op de aanbiedingen pagina waar je artikelen kunt kopen met flinke korting. Als er dus geen kortingscode Dolcis beschikbaar is sturen wij jou door naar deze aanbiedingen zodat je als nog kunt profiteren van een leuke korting.

Over Dolcis online shop

Dolcis.nl is de webwinkel die gespecialiseerd is in schoenen mode. Voor de dames vind je er mooie schoenen, nette hak schoenen en warme laarsjes, voor iedere gelegenheid heeft Dolcis wat in haar assortiment. Voor de heren worden er ook vele sportieve schoenen verkocht maar ook voor een nette schoen kan men hier terecht. De afdeling speciaal voor kinderen is voor zowel jongens als meisjes ook goed voor zien. Kortom als jij nieuwe schoenen nodig hebt kun je met het hele gezin bij deze schoenen webwinkel terecht. Maar niet alleen het ruime assortiment is een reden voor jou om naar deze webshop te gaan.Zo kan je veilig online betalen met verschillende mogelijkheden, is de levertijd van de artikelen slechts twee werkdagen en kan jij er ook voor kiezen om de schoenen op te halen bij een winkel bij jou in de buurt.