Wie vaak naar het buitenland gaat weet niet wat hij mist in Nederland. Ons eigen landje kent namelijk geweldige plekken en leuke bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld eens aan steden als Amsterdam, Groningen of Maastricht. Deze steden brengen een rijke geschiedenis met zich mee waar je kunt genieten van prachtige bezienswaardigheden zoals musea, kerken en andere gebouwen. Rondom de grote steden zijn er ook vaak pretparken en dierentuinen te vinden waar je met de hele familie naartoe kunt gaan. Vaak hoeft dit eens zoveel te kosten, want tegenwoordig kun je profiteren van veel korting voor een dagje uit. Daarmee heb je de mogelijkheid om goedkoop op stap te gaan met het hele gezin. Maar hoe ontvang je nou deze korting?

Korting krijgen op jouw activiteit

Iedereen vindt het fantastisch als er ergens korting op wordt gegeven. Niet alleen op bijvoorbeeld kleding of boodschappen, maar ook op dagjes uit zoals pretparken, dierentuinen of voorstellingen. Het grote voordeel is dat je dan niet de volle mep hoeft te betalen en daarmee geld bespaart. Maar hoe krijg je nu korting op een toegangskaartje? Vaak wordt dit zelf vanuit de organisatie geregeld. Sommigen hanteren goedkopere prijzen op doordeweekse dagen buiten de vakantie om. Anderen geven weer korting op toegangskaartjes bij meerdere personen tegelijk. Het is dus per organisatie verschillend welke korting er wordt gegeven.

Raadpleeg de website

Om er achter te komen welke korting er wordt gegeven, is het verstandig om de website te raadplegen van de desbetreffende organisatie. Wil je bijvoorbeeld een keer naar de dierentuin? Surf dan eens naar de website van één van de dierentuinen in Nederland. Ditzelfde geldt voor een attractiepark, musea of theatervoorstelling. Voor iedere activiteit geldt dus een andere korting. Het is goed om dit vooraf te onderzoeken. Want het zou toch zonde zijn als je de volle pond betaalt voor een activiteit, terwijl je dit kan kunnen voorkomen als je een beetje research had gedaan? Bekijk dus altijd wel acties er lopen via de website en bespaar een hoop geld.

Ga met korting een dagje weg in eigen land
Beoordelen