Investeren in cryptocurrency is iets dat je pas moet doen wanneer je er goed over nagedacht hebt. Het is niet zeker dat het je geld zal opleveren. De ene cryptocurrency doet het nu beter dan de andere, maar dat kan de volgende dag juist omgekeerd zijn. Je gaat ook grote bedragen moeten investeren en lang moeten wachten voordat je zeker kunt zeggen dat je op de goede weg bent. Het is daarom aantrekkelijk wanneer je een website tegenkomt die beweert je $13.000 binnen 24 uur te geven als je een bedrag van $250 betaalt. Het klinkt aantrekkelijk, maar doe goed je eigen onderzoek.

Er zijn mensen genoeg die voor de Bitcoin Code App gevallen zijn en die je over hun ervaringen kunnen vertellen. Wanneer je online gaat zoeken zal het niet lang duren voordat je hun reviews tegen zal komen. De mensen achter de website hebben gewoon hun geld genomen en verder niets van hun laten weten. Het minimale investeringsbedrag is $250 en er zijn mensen die veel meer dan dat gaan investeren wanneer er beloofd wordt dat ze binnen 24 uur veel meer geld in handen zullen krijgen. Contact opnemen met hun klantenservice heeft niets opgeleverd. Die bestaan gewoonweg niet.

De website zelf zit vol met onwaarheden. Er zijn diverse reviews te vinden die aangeven dat de foto’s, die je op de website ziet, nep zijn. Als je goed naar ze kijkt dan zul je wel kunnen uitmaken dat het om stockfoto’s gaat. Ook de foto van de zogenaamde Steve McKay die zoveel belooft. Ook de reviews zijn nep. Ze beweren allemaal dat ze binnen een korte periode veel geld verdiend hebben. Er speelt ook een video af van een man die vertelt wat zijn ervaringen waren en het blijkt dat het een man is die betaald is om dit te doen.

Bitcoin Code moet door een iedereen vermeden worden aangezien het richting de kant van oplichterij gaat. Val Er dus niet direct voor zonder goed je eigen onderzoek te doen, altijd erg belangrijk bij financiële producten.