Het gebruik van erectiepillen is al lang geen taboe meer in onze samenleving en is het gebruik niet meer geassocieerd met een bepaalde groep. De werking van deze pillen wordt door alle lagen heen gewaardeerd en bieden ze het genot waar men soms al een hele poos op had zitten wachten. Daar komt er nog zeker erbij kijken, dat het ook de partners zijn die kunnen genieten van de erectie en het intiem spel meer spanning wordt bijgezet.

Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar

Even een kijkje nemen bij de apotheek of sexshop, zal gelijk laten blijken, dat er wel een ruime keuze aan erectiepillen voorhanden is. Ook online ontbreekt het er niet aan aanbieders. De werking van een erectiepil, door de bloedvaten in de penis te verwijderen en zo voor een keihard “resultaat” te zorgen, is veel gewenst en hangt de duur van de werking af van een aantal factoren. En daar is nu juist waar de Cobra120 inkomt omdat de werking sterker is dan de doorsnee erectiepil, maar de bijwerkingen toch tot een minimum beperkt blijven. Het geheim ligt in de werking van Sildenafil Citraat en is het deze stof die voor de verwijding van bloedvaten zorgt in de penis en een erectie die lang stand zal houden, niet uitblijft. De wat hogere dosering van de actieve stof, zorgt ervoor dat het effect sneller te merken is en maakt het geschikt voor personen die snel in actie willen komen.

Met het beschikbaar zijn van erectiepillen in verschillende sterktes, kan niet alleen voor iedereen een geschikte dosering worden gevonden, maar is ook de snelheid waarmee een erectie verkregen kan worden. De tijd dat die aanhoudt is ook afhankelijk van de actieve stoffen als Sildenafil citraat en is Cobra 120 zo een pil die ondanks de snelle werking, weinig bijwerkingen heeft.