Op bespaarmetkorting.nl geven wij jou niet alleen kortingscodes om geld te besparen op je aankopen. We geven namelijk ook handige bespaar tips waardoor jij het hele jaar door minder onnodig geld uitgeeft. Hierdoor leef je zuiniger en kun je je geld sparen voor leukere dingen. Het voorjaar komt er aan dus daarom geven wij jou een aantal tips waarmee je flink besparen kunt in de lente.

Bespaar tip 1 zet de kachel uit

In de lente begint de temperatuur weer te stijgen, zo neemt de temperatuur binnen huis ook toe. Het aandoen van de verwarming in de lente is een overbodige luxe, het is niet nodig. Spreek met het hele gezin af dat de verwarming niet meer aan gaat in de lente, als het wat kouder is kleed je hier dan op aan. Door dit te doen bespaar je al snel een hoop geld op de gas rekening.

Bespaar tip 2 hang de was buiten

Het is zo gemakkelijk om de was direct in de droger te stoppen en binnen no-time is het weer droog. Toch weten maar weinig mensen dat de gemiddelde prijs van een droog beurt  75 cent is. In de lente is het weer al lekker genoeg om de was buiten aan de waslijn te hangen, dit kost je helemaal niks en je bent nog lekker buiten ook. In de winter is het natuurlijk ook mogelijk om een waslijn op zolder op te hangen zodat je het hele jaar door geld besparen kunt.  Op jaarbasis kan deze besparing dus oplopen tot een leuk bedrag.

 

Bespaar tip 3 verbouw je eigen groente

Voor deze bespaar tip moet je wel de tijd en de ruimte hebben, maar het is het zeker waard. Als je plek in de tuin over hebt kun je hier je eigen groente verbouwen. Denk hierbij aan groentes als sla, uien, boontjes, aardappelen, bloemkool, broccoli en nog meer.  Als je in het voorjaar begint met je eigen moestuin aan te leggen kun je hier in het najaar van profiteren. Er zitten hier een aantal voordelen aan: eigen verbouwen groente is lekkerder en gezonder, als je de planten verzorgd ben je lekker buiten en natuurlijk bespaar je hier een hoop geld mee. In de supermarkt of groenteboer betaal je aardig wat voor wat groente, als je het thuis verbouwt ben je stukken goedkoper uit.

Bespaar tip 4

Wij zijn erg benieuwd wat jij doet om geld te besparen in het voorjaar, laat daarom jou bespaar tips achter als reactie. Zo help je elkaar om een zuinig voorjaar tegemoet te gaan.

Bespaar tips voor het jaar
Beoordelen