Iedereen heeft het nodig, een televisie abonnement, internet en bellen. Sinds enkele jaren hoef je niet meer alles los af te sluiten maar kun je een alles in 1 pakket bestellen. Vrijwel elke provider biedt een alles in 1 pakket aan, zo kun jij deze dus altijd afsluiten aangezien er altijd 1 provider is met het beste bereik in jouw regio.

Besparen

Het alles in 1 pakket is een ideale uitkomst voor beide partijen, zowel voor de consument als voor de provider. Voor de provider is het erg makkelijk als je bijvoorbeeld kijkt naar administratiekosten en dergelijke. Ze hebben nu maar 1 abonnement te verwerken in plaats van 3.
Voor de consument heeft het ook voordelen om een alles in 1 pakket af te sluiten. Het is een stuk goedkoper. Zo kost een alles in 1 pakket gemiddeld €39,- euro per maand. Als je alles los af zou sluiten ben je al snel zo’n €60,- euro per maand kwijt. Het is dus zeker een flinke besparing voor de consument. Op jaar basis is dat zo’n €240,- euro. Daar kun je als consument een hoop andere dingen van doen. Besparen dus!

Vergelijken

Natuurlijk kun je naast het kiezen voor een alles in 1 pakket ook nog alle alles in 1 pakketten vergelijken. Je kunt via online vergelijkers vergelijken op basis van internetsnelheid, prijs en reviews. Hierdoor zou je ook nog enkele euro’s extra per maand kunnen besparen.

Bespaar met Alles in 1
Beoordelen