Prettymum is de webshop speciaal voor zwangere vrouwe en moeders. De winkel is al 12.5 jaar online een vertrouwd adres voor allerlei artikelen die nodig zijn tijdens de zwangerschap en de verzorging van de baby. De webwinkel is op een zeer originele manier ingericht. Zo vind je een categorie genaamd: ‘ baby in je buik’  hier vind je artikelen die nodig zijn tijdens de zwangerschap, een categorie ‘baby aan je borst’ hier vind je artikelen die handig zijn als de baby net geboren is. De andere categorie heet ‘ baby in de buurt’  hier vind je eigenlijk alle producten die nodig zijn voor de verzorging en opvoeding van een baby. Bestel je voor 19:00 dan heb je de andere dag nog de andere dag de artikelen in huis.  Bij een besteding vanaf 50 euro betaal jij ook nog eens geen verzendkosten.

Het assortiment van Prettymum

Bij deze webwinkel vind jij alles wat te maken heeft met de zwangerschap. Zo verkopen ze speciale beha’s, buikbanden, positiekleding, draagdoeken. Maar ook allerlei speeltjes en zitjes voor de baby. Kortom als je zwanger bent is dit het adres waar je je volledige inkopen kunt doen.

Actiecode Prettymum

Hoogst waarschijnlijk ben jij hier gekomen zodat je direct korting kunt verkrijgen met de actiecode Prettymum. De kortingscode Prettymum staat boven aan op deze pagina als deze beschikbaar is. Niet altijd is er een actiecode beschikbaar, dan verwijzen wij jou door naar de aanbiedingen waar je ook een stuk voordeliger uit bent.